Over mij

Hallo, mijn naam is Bjorn, en mijn passie is fotografie en vooral om te leren van anderen en te kijken naar hoe fotografen zich uiten. Na jarenlange ervaring in het opzetten van websites en het lezen over fotografie, heb ik ontdekt dat mijn kracht ligt in het stellen van de juiste vragen.

Zelfportret in een muziekwinkel met LP's. het zegt iets van mijzelf!

Zelfportret in een muziekwinkel met LP’s.

Vandaar deze blog met mijn eigen verhalen en foto’s, en de verhalen van andere fotografen die met plezier vertellen wat hen drijft en waar hun passie vandaan komt.

Fotografie, iedereen een verschillend perspectief!

Fotografie heeft zoveel mooie kanten. Deze kanten kan niet door een persoon verteld worden. Juist de verschillende verhalen en perspectieven maken fotografie zo bijzonder. Ieder met zijn eigen kijk en blik.

Juist fotografie roept zoveel emotie op dat ik er uren naar kan kijken en over kan praten. Binnenkort hoop ik een eerste les te maken over mijn blik op fotografie. Ik nodig je nu alvast uit om met mij mee te gaan kijken!

Gratis ebook Fotografie

Achter de Lens - In gesprek met inspirerende fotografen

In gesprek met zes inspirerende topfotografen. Leer van hun kijk op fotografie.

Meld je hieronder aan en krijg het ebook meteen in je mailbox en ontvang elke maand een nieuw inspirerend verhaal van een topfotograaf!